NaN value under Tags

Reply
Highlighted
L1 Bithead

NaN value under Tags

Hi Everyone, 

 

I imported some ASA configs into Expedition and received NaN valudes in Object-Tags, under the Invalid and Ghost Columns. Does anyone know what this means?

Tags (1)

Accepted Solutions
Highlighted
L4 Transporter

Hi @JARosario 

 

You can ignore this NaN value, it basically means "Not a number". I am able to reproduce same issue in my lab environment , will open a case with our developer to take a look at it.  

View solution in original post


All Replies
Highlighted
L4 Transporter

Can you attached a screen shot where does Expedition shows “NaN” value ? 

Highlighted
L1 Bithead

Hi @lychiang, see attached photo. Thanks for your response!

 

NaN valueNaN value

Highlighted
L4 Transporter

Hi @JARosario 

 

You can ignore this NaN value, it basically means "Not a number". I am able to reproduce same issue in my lab environment , will open a case with our developer to take a look at it.  

View solution in original post

Highlighted
L1 Bithead

Appreciate it, @lychiang

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!