Semicolons in descriptions getting dropped when importing ASA cfg

Reply
Highlighted
L1 Bithead

Semicolons in descriptions getting dropped when importing ASA cfg

Hi, first of all thanks for fixing MT-1832.

I noticed that semicolons from Cisco ASA remarks are getting dropped completely when importing the config into Expedition. Colons as well as commas seem to work fine.

 

As I can add semicolons after the import without any issues, I assume that using semicolons in the descriptions is supported.

 

Thanks


Accepted Solutions
Highlighted
L5 Sessionator

Re: Semicolons in descriptions getting dropped when importing ASA cfg

Hi Philip,

 

This has been corrected for the next release 1.1.72.

I will release it in the coming one or two days

View solution in original post


All Replies
Highlighted
L5 Sessionator

Re: Semicolons in descriptions getting dropped when importing ASA cfg

Hi Philip,

 

This has been corrected for the next release 1.1.72.

I will release it in the coming one or two days

View solution in original post

Highlighted
L1 Bithead

Re: Semicolons in descriptions getting dropped when importing ASA cfg

Thank you so much for all your effort. 

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!