BGP AS-Path prepend issue

Reply
Highlighted
L3 Networker

BGP AS-Path prepend issue

Hi All,

 

I have raised a TAC case regarding this but wanted to see if anyone had had a similar issue with a known fix?

 

We have a pair of Palo Alto's with PANOS 8.1.10 running in active-active configuration. Routing is configured using BGP. The active-secondary export is configured with an AS-Path Prepend of 3 for both peers  (inside/outside) to make the route less attractive than the Active Primary. The Inside Path is fine showing AS-Path prepended, but the outside path is not showing AS-Path prepending. Not sure when this stopped but it is causing us some minor issues and increases latency by 5ms as some traffic is routing via active-secondary.

 

Has anyone seen this before or have any recommendations - disabling BGP and re-enabling BGP did not work neither did rebooting the active -secondary device.

 

Regards

 

Adrian


Accepted Solutions
Highlighted
L3 Networker

Re: BGP AS-Path prepend issue

Issue was resolved. Found someone had changed the Usedby setting on the BGP Export.

 

 

View solution in original post

Tags (1)

All Replies
Highlighted
L3 Networker

Re: BGP AS-Path prepend issue

Issue was resolved. Found someone had changed the Usedby setting on the BGP Export.

 

 

View solution in original post

Tags (1)
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!