Botnet report disabled in Panorama Reports since 4.0.5?

Reply
L2 Linker

Botnet report disabled in Panorama Reports since 4.0.5?

Seems since upgrading to 4.0.5 I show "Disabled" when I hover over any date under Monitor>Reports>Threat Reports>Botnet in Panorama.

If I go to a device context instead of Panorama, the botnet report works, but I would like to see in Panorama again since about 13 PAs report into our Panorama.

Any ideas?  I cannot see where to configure this in Panorama like you can on each device.  Thanks!

Highlighted
L4 Transporter

Jay,

The botnet report is not available in the Panorama context currently. You can setup a report group with the botnet report included and then email it on a scheduled basis to one location.

Highlighted
L2 Linker

Thanks for the reply - though I didn't mention it (should have) I have tried that too, and it says every day there is no botnet report, although devices show activity every business day that I've checked.  I could swear I saw botnet reports in Panorama context previously - was it there before and currently is not?  It's included daily with a summary report as well as a custom report, which both show data, just not the botnet report.

Highlighted
L4 Transporter

If the botnet report was scheduled it should be generating regularly. If this is not the case, please follow up with Support or your SE to open a case.

Botnet was never in the Panorama context.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!