Can't access the Migration Tool from browser

Reply
Highlighted
L1 Bithead

Can't access the Migration Tool from browser

I have downloaded the migration tool, unziped it and started it in vm player workstation 12.

the vm comes up, and I get login prompt and information on which IP I can access with browser.

 

When I try to connect with browser, then i get Page not found.

 

How can i troubleshoot this?

 

BR

David


Accepted Solutions
Highlighted
L1 Bithead

Yippie, I solved the problem.

I'm running windows 10 and Microsoft Edge.

I installed google Crome, and that did the trick.

I can login to the Migration tool now.

BR

David

View solution in original post


All Replies
Highlighted
L1 Bithead

Yippie, I solved the problem.

I'm running windows 10 and Microsoft Edge.

I installed google Crome, and that did the trick.

I can login to the Migration tool now.

BR

David

View solution in original post

Highlighted
L0 Member

so what was the url that you have accessed ? I cannot find this info

Highlighted
L1 Bithead

I have not used the tool for a long time, and I don't have the environment running.

Therefore I can't help you.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!