HA sync option not showing in Panorama

Reply
Highlighted
L3 Networker

HA sync option not showing in Panorama

Hi Team,

 

I import the configurations from managed device to panorama then export to managed devices of our A/P firewalls. everything went well. but when I see the summary on panorama passive device template showing as in sync but active device template disappear. 

 

PFA below for your reference,

 

 

 

Highlighted
L3 Networker

Hi,

Below is the screenshot

Panorama HA sync not showing.PNG

 

 

Highlighted
L6 Presenter

@Sethupathi,

 

As per below snap, last template commit was succeeded on both the firewalls (A&P). You can also verify status through Panorama CLI using command show template-stack name <Name> and see if cli o/p shows both firewalls.

To verify in real time, can you make one change under below template shown (something which shouldn't affect the traffic) and try to push it on the gateway. While doing Push to Devices, do you see both the gateways under Templates Section? If you see both, commit that template and see if you can see changes committed on both. Also let us know on which version your Panorama & gateways are running currently.



Mayur S.
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!