Having Issue while trying to access Captive Portal on HTTPS

Reply
Highlighted
L0 Member

Having Issue while trying to access Captive Portal on HTTPS

Hi Experts,

 

I have configured Captive Portal using below how to;

https://www.gns3network.com/how-to-configure-captive-portal-in-palo-alto-firewall/

 

Now, while I am trying to access an HTTP website, i.e.http://www.example.com/, I am getting captive portal and upon successful submission, I am able to surf the internet.

 

But, while I am trying to access an https website, i.e. https://www.google.com, I am not able to get a captive portal.

 

So, please help me where should I have to make changes to get the captive portal on https websites.

 

Thanks in Advance.

Highlighted
L0 Member

Hi, Please verify the security policy you have created. It should be for both http and https service. So that https traffic will also get matched for captive portal.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!