incorrect browse time-user activity report

Reply
Highlighted
L4 Transporter

incorrect browse time-user activity report

I have a question regarding reporting.

When I generate user activity report, it is showing me browse times inaccurately. I have logging at the end of the session. if I enable log at start, will I address the issue?

 

TIA>

Highlighted
L7 Applicator

Re: incorrect browse time-user activity report

Browse time is not exact value but it will give high level order of who are top users in environment.

If you have social media site open then it is constantly refreshing page even if user is not at the computer.

You can tune value below to fit it better to your needs.

 

Device > Setup > Management > Logging and Reporting Settings > Average Browse Time (sec)

Default is 60.

Enterprise Architect @ Cloud Carib www.cloudcarib.com
ACE, PCNSE, PCNSI
Highlighted
L4 Transporter

Re: incorrect browse time-user activity report

@Raido thank you for the response. Is there any way I can generate report for a week showing only business hours activites of an user?

also, if I reduce the avg browse time to 30 sec, will it provide me more accurate results?

 

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!