IPsec tunnel doesn't show IKE gateway selected from drop down list

Announcements

ATTENTION Customers, All Partners and Employees: The Customer Support Portal (CSP) will be undergoing maintenance and unavailable on Saturday, November 7, 2020, from 11 am to 11 pm PST. Please read our blog for more information.

Reply
Highlighted
L0 Member

IPsec tunnel doesn't show IKE gateway selected from drop down list

Hi All,

 

Hope you are doing good. 

 

I am running PA-8.1.0 on on VM and creating a tunnel with Cisco router. I completed all configuration on PA end. But when i go into ipsec tunnel, i can't see Ike gateway selected. I re-select it and then commit the changes but again go to ipsec tunnel, it still shows not selected. Is this related to any bug or something?

 

Highlighted
L4 Transporter

@ankda18 Since you are running 8.1.0, it could very likely be a bug. Current preffered release is 8.1.10. 

L1 Bithead

Just wanted to chime in to anyone stumbling across this.  Having the same problem on 7050 running 8.1.12h3.  I have several IKE Gatways disappearing from several IPSec Tunnels.  Haven't called TAC yet...... yet.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!