IPsec tunnel doesn't show IKE gateway selected from drop down list

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

IPsec tunnel doesn't show IKE gateway selected from drop down list

L0 Member

Hi All,

 

Hope you are doing good. 

 

I am running PA-8.1.0 on on VM and creating a tunnel with Cisco router. I completed all configuration on PA end. But when i go into ipsec tunnel, i can't see Ike gateway selected. I re-select it and then commit the changes but again go to ipsec tunnel, it still shows not selected. Is this related to any bug or something?

 

8 REPLIES 8

L4 Transporter

@ankda18 Since you are running 8.1.0, it could very likely be a bug. Current preffered release is 8.1.10. 

L1 Bithead

Just wanted to chime in to anyone stumbling across this.  Having the same problem on 7050 running 8.1.12h3.  I have several IKE Gatways disappearing from several IPSec Tunnels.  Haven't called TAC yet...... yet.

there are any solution for this issue?

 

L1 Bithead

Are u finding solution for this issue?

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!