Issue with Global Protect on 4.1
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Issue with Global Protect on 4.1

Not applicable

Hi guys,

This is my first Global Protect implementation and running into a snag with I think the portal piece of it.  This particular box is not the licensed product with extra features like HIP its just basically the netconnect option.  Basically I have followed the 4.1 guide for Global Protect setup and the only thing I did differently was not use any client certificates which it states is not necessary.  When I try to navigate to the outside interface where I expect to get a prompt to download the client I basically get a certificate error page (which I expect as I am self signing) but then when I click to navigate to the page anyway, nothing happens.

Any advice would be greatly appreciated.

Thanks!

1 REPLY 1

L4 Transporter

Please ensure that not only do you not reference a client certificate, but that you also don't have any client certificate auth profiles being referenced in the portal configuration.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!