Issue with UserId agent

Reply
Highlighted
L4 Transporter

Issue with UserId agent

Hi, 

 

We are having an issue connecting our UserID agent (version 7.x) with a DC in W2016. We have Userid agent version 7, we know that its not compatible useridagent 7.x with Windows server 2016, but we have several DCs in useridagent 7.x and one of them has already connected. 

We know that we should upgrade UserIdagent to 8.0.5 or later, but why we have a DC in 2016 and this UserIDagent is connected to useridagent.

 

We see in "connected servers", the W2016 DC like connecting all the time. But it should show "connected".

 

This is the error: STATUS_MORE_PROCESSING_REQUIRED in packet capture, in useidagent server

 

 

Tags (2)
Highlighted
Cyber Elite

@jesuscano,

I'm unsure exactly what your question is. To get the user-id agent to function correctly with 2016 you need to be running at least 8.0.5 or you'll run into the same issue you are seeing. This is expected behavior, you need to be running at least 8.0.5 to get this fully functional. 

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!