Layer 2 Setup no network traffic no MAC addresses

Reply
Highlighted
L0 Member

Layer 2 Setup no network traffic no MAC addresses

My organization recently purchased a VM firewall.  Originally there were a couple other people who were going to implement it but it's now fallen on my shoulders.  I found this  tutorial that was straight-forward enough for me to follow but after adding a couple VMs to the port groups I am not seeing any MAC addresses when running "show mac all" from the cli and I see no traffic in monitoring.  The VMs have a network connection though.

 

I understand without knowing the specifics of my environment it'd be tough to isolate the issue for but it seems straightforward enough that I'm not sure what could be going wrong.  Are there any ideas where I could start troubleshooting?

 

Thank you!

Highlighted
Cyber Elite

Re: Layer 2 Setup no network traffic no MAC addresses

@IanWalker,

I see no traffic in monitoring. 

You activate the VM yet?

 

I am not seeing any MAC addresses when running "show mac all" from the cli

You sure you configured these interfaces as Layer2 and not Layer3? 

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!