PA 5050 to N5K 10G Conn

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

PA 5050 to N5K 10G Conn

L1 Bithead

Hi Guys,

 

I am facing an issue, links are not coming up b/w the PA and the N5K and both are 10G Ports. In PA, we should keep the link speed as auto and in N5K, there is no option to set the 10G port link status to Auto,

 

Have anybody faced this issue? 

 

Logs:

 

PA:

Name: ethernet1/22, ID: 37
Link status:
Runtime link speed/duplex/state: unknown/unknown/down
Configured link speed/duplex/state: auto/auto/auto
MAC address:
Port MAC address 00:1b:17:00:3f:25
Operation mode: layer3
Untagged sub-interface support: no

 

Thanks in Advance.

J

2 REPLIES 2

L4 Transporter

What is your setup...V-Wire, Layer 3, Layer 2

L7 Applicator

I assume you have already checked the physical.

 

Both side optics are the same mode (mulit or single)

Flipped the transmit/receive fibers on one side

Steve Puluka BSEET - IP Architect - DQE Communications (Metro Ethernet/ISP)
ACE PanOS 6; ACE PanOS 7; ASE 3.0; PSE 7.0 Foundations & Associate in Platform; Cyber Security; Data Center
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!