Problem User-ID Server Connection List in eDirectory

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Please sign in to see details of an important advisory in our Customer Advisories area.

Problem User-ID Server Connection List in eDirectory

Not applicable

Hi All,

I have a problem on the server connections list in the edirectory on server AD (file attach), for device connection there is no issu. but when i see any connection to the server user-id list to 192.168.203.9 (AD) <-> connecting (Server Down). in the settings I created did nothing wrong (file attach).

Rgds,

Didit

1 REPLY 1

L5 Sessionator

Hello,

I noticed in your LDAP server profile you have SSL checked, yet the port used is still 389. This may be what's causing the connection issue.

You can either uncheck SSL, or change the port to 636 which is the default port used for LDAP over SSL.

Thanks,

Jason Seals

  • 2434 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!