Problem with SSL youtube app

Announcements

ATTENTION Customers, All Partners and Employees: The Customer Support Portal (CSP) will be undergoing maintenance and unavailable on Saturday, November 7, 2020, from 11 am to 11 pm PST. Please read our blog for more information.

Reply
Highlighted
L1 Bithead

Problem with SSL youtube app

Hi,

From yesterday we have issues with the app categorization. We have a QoS profile defined for youtube with a max bandwith of 5mb.

When we browse any https URL the PA appliance categorizes as "youtube-base", with an url categorization of "any":

This is facebook browsing

facebook.PNG.png

We have the update 406-2023, and tried to revert to the 405-2020 and we experience the same problem.

Anybody has this issue too?

Thanks,

Esteban


Accepted Solutions
Highlighted
L7 Applicator

Do you by any chance have any app-override policy configured under Policy > Application Override that sets tcp/443 traffic to application 'youtube-base'?

View solution in original post


All Replies
Highlighted
L4 Transporter

I would open a case with support; that's very odd.

It might be as simple as a cache file needs to be cleared from the CLI. (Shot in the dark: appinfo2ip)

Highlighted
L1 Bithead

Hi mharding,

I issued "clear appinfo2ip" (All appinfo2ip cache cleared), but the problem persist.

I opened a support case, but I haven't a good experience opening cases.

Thanks,

Esteban

Highlighted
L7 Applicator

Do you by any chance have any app-override policy configured under Policy > Application Override that sets tcp/443 traffic to application 'youtube-base'?

View solution in original post

Highlighted
L1 Bithead

Thanks a lot!

I have a pending chat with my coworker.

Thank you very much

Esteban

Highlighted
L6 Presenter

Does "I have a pending chat with my coworker" actually mean that you will yell at your coworker? :smileysilly:

Highlighted
L1 Bithead

Ha, means that I punched him in his face....

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!