Problems after RMA

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Problems after RMA

L4 Transporter

hello

 

After RMA the device we had prepared new device.Updated software and APPs and Threats signatures and also other signatures

Then imported the old config.But there are many problems.First time after time it is impossible to update dynamic updates (wildfire,antivirus and so on).Only after dateplane restart everything works but for awhile and then again.Also time after time HA cluster gets destroyed and then again form cluster.So it is very strange

3 REPLIES 3

Cyber Elite
Cyber Elite

@Radmin_85,

 

Did you use the old configuration as a basis to build out a configuration for the new box, or did you simply import the old configuration file from the old box? 

Import the old config from old device to new device

@Radmin_85,

Depending on the configuration of the original unit this has been known to cause a few issues doing a straight import of the configuration. I schedule a time period where you could factory reset the device and rebuild the configuration, using the existing running-config.xml as a template on how everything was configured. 

  • 1769 Views
  • 3 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!