"Appweb" failures and the firewall management interface not working.

Reply
Highlighted
L3 Networker

"Appweb" failures and the firewall management interface not working.

Over the past two days we have been having trouble with the web interface on a 3020. It is really slow, and no logs or anything show up (logs still go to Panorama.) After a few minutes the webpage will start throwing errors like "unable to connect". Then we get these system alerts:

appweb: exiting because service missed too many heartbeats

 

Also our monitoring tool has noticed that memory usage has gone from 41% to 73% in the past 4 days.

 

It looks like a hung service that appweb is trying to connect with, but I can't figure out which one. Any Ideas?

Highlighted
L7 Applicator

have you tried restarting the management plane ( > request restart software) or rebooting the firewall (> request restart system) or possibly upgrading the firewall ?

 

if none of this helps you may want to reach out to support so they can investigate

reaper - PANgurus.com
Find my book at https://www.amazon.com/dp/1789956374
Highlighted
L3 Networker

I have a case open, and they told me to "debug software restart process sslvpn-web-server", which I did. About half an hour later the management plane restarted itself, so I can see everything in the web pages again. I'm just trying to figure out what is causing this.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!