Service Route Source interface not show with VM-300 on AWS

Reply
Highlighted
L1 Bithead

Service Route Source interface not show with VM-300 on AWS

Hello,

 

There is no interface show when i try to change the source interface for specific service (as show as in image).

The VM-300 box is on AWS, and both Internal and External interface are set to use DHCP, Layer 3 routing.

 

Anyone has idea how to correct it?

Thank you.

 

Screen Shot 2020-11-16 at 9.45.53 AM.pngScreen Shot 2020-11-16 at 9.46.22 AM.png

 


Accepted Solutions
Highlighted
L1 Bithead

Hello,

 

You can't use a DHCP addressed interface for a service route.

 

This KB article relates to Google cloud platform, but it seems relevant to you anyway: https://knowledgebase.paloaltonetworks.com/KCSArticleDetail?id=kA10g000000PP9uCAG

 

- DM

View solution in original post


All Replies
Highlighted
L1 Bithead

Hello,

 

You can't use a DHCP addressed interface for a service route.

 

This KB article relates to Google cloud platform, but it seems relevant to you anyway: https://knowledgebase.paloaltonetworks.com/KCSArticleDetail?id=kA10g000000PP9uCAG

 

- DM

View solution in original post

Highlighted
L1 Bithead

Hello @dmifsud 

You're right. After changed to use static IP, i can see the interface name under my Service Route Source interface.

 

Thanks a lot.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!