unable to get system info
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

unable to get system info

L2 Linker

This is a new one for me. My system is showing "active" (in active/passive) but the GUI is frozen and I see the following on the dashboard:

 

PANOS 8.1.9

 

From the dashboardFrom the dashboard

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

debug software restart process management-server

Process mgmtsrvr was restarted by user [user]

 

This did not return the management function. I ended up rebooting, then synching the config to the other HA member (configs were NOT synched previously), then upgrading both to 8.1.9-h4.

View solution in original post

2 REPLIES 2

L2 Linker

tasks.png

pan_task seems a little vague. I would like to drill down into that process to see where it's hanging ...

debug software restart process management-server

Process mgmtsrvr was restarted by user [user]

 

This did not return the management function. I ended up rebooting, then synching the config to the other HA member (configs were NOT synched previously), then upgrading both to 8.1.9-h4.

View solution in original post

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!