Video Streaming/MSteam Video hazy

Reply
L0 Member

Video Streaming/MSteam Video hazy

Hello,

Recently we upgraded the OS from 8.1.13 to 8.1.16 .After that we found that there is delay in video streaming sites especially Youtube .

Apart from that our video enabled meetings are hazy for all the internal users.

I am not sure whether its related with upgrade issue or any other scenario.

Please suggest

 

L7 Applicator

Do you have SSL decryption enabled? are you seeing any errors in the sessions while you're experiencing this issue, unusually high dataplane usage?

 

This wednesday the SCTP decoder received an update, if your upgrade happened earlier this week this could be related and you may want to try rolling back your application updates to see if that changes anything

Tom Piens - PANgurus.com
Like my answer? check out my book! amazon.com/dp/1789956374
L0 Member

Not facing any high datapalne usage .Even decryption disabled also facing same hazy issue

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!