VM-Series firewall in Azure environment not passing the traffic

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Please sign in to see details of an important advisory in our Customer Advisories area.

VM-Series firewall in Azure environment not passing the traffic

L2 Linker

Hi All,

 

We have deployed VM-Series firewall in Azure environment but it is not passing the traffic.

 

Is there anything that we can check and confirmed?

 

Appreciated you support.

1 REPLY 1

Cyber Elite
Cyber Elite

@isentric89,

Not a lot of information is really provided in your post to help you troubleshoot.

  1. Are you seeing traffic hit your firewall from your other posts? If not, I would look at your VLAN route table assigned in your VNet and verify that you have setup your routes properly for the firewall to be the next hop instead of the VMs exiting traffic directly.
  2. If you are seeing the traffic hit your firewall, how do you have your NAT and routes setup on the firewall? Do you see the traffic hitting the proper NAT entry and leaving over the expected interface in the traffic logs? 
  • 1724 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!