GlobalProtect gateway not working as intended

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

GlobalProtect gateway not working as intended

L0 Member

Hello,

 

I am wondering if someone can help me out or point me in the right direction.

We have configured a Site-to-Site VPN connection between 2 firewalls and configured BGP on it. The first firewall has globalprotect gateway configured and is working properly. The second firewall has gateway configured, I can connect to it and I can see the VPN IP pool added to first firewall's local RIB. I can also see the traffic coming in on first firewall, but nothing really is being sent back to the second firewall. The security policies are configured to allow traffic in and send traffic back to respective zones.

I can't reach any internal sources from second VPN gateway, what do you think is going on?

1 REPLY 1

L5 Sessionator

What's the access domain assigned to your GP client? 

 

Network->GlobalProtect->Gateways->$MY_GW->App->$MY_APP->Client->$MY_CLIENT->Access Domain

Help the community! Add tags & mark solutions please.
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!