Lost access after pan os was downgraded to 8.1 from 9.0

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Please sign in to see details of an important advisory in our Customer Advisories area.

Lost access after pan os was downgraded to 8.1 from 9.0

L2 Linker

PA5220 is using 9.1. 

Tried to downgrade from 9.1 to 8.1

As a first step downgraded to 9.0

Later, did the same process to downgrade to 8.1 from 9.0

Device came up but credentials are not working 

 

 

1 REPLY 1

Hi @perumalj ,

PA-5200 is beefy and in my experience needs quite some to start all services and process after reboot.

If I remember correctly there were some changes in the logging between 8.1 and 9.0 (which required log database "migration" at least for Panorama, I am guessing it could also be valid for FW).

I am wondering if the problem was that you haven't been patient enough and FW needed little longer to start all of it related processes

 

How long after the reboot did you wait before connecting the FW?

Were you able login?

Have you tried the default password?

Is firewall still processing traffic as expected?

 

Out of curiosity what was the reason to downgrade 9.1 to 8.1?

 

  • 858 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!