Expedition GUI not Available

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Expedition GUI not Available

L0 Member

I installed Ubuntu 16.04 using AMD 64 bit server installer, then downloaded the expedition installer, unpacked, changer permissions ran the script and tried to access the Expedition gui using the IP the machine received and nothing comes up. Has the installation method changed? is there a way to view whether it is actually running everything necessary?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

I tried updating, but it was already up to date. It is working now, didn't do anything, so this was a mystery.

View solution in original post

2 REPLIES 2

L4 Transporter

@tbrancato Try running $sudo apt-get update and $sudo apt-get install expedition-beta again, check if there is any error message in /tmp/error , you should be able to go to https://expeditionIP , try to do ifconfig -a , make sure you got the correct IP. 

I tried updating, but it was already up to date. It is working now, didn't do anything, so this was a mystery.

View solution in original post

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!