Expedition Stopped Booting

Reply
Highlighted
L2 Linker

Expedition Stopped Booting

Has anyone ran into an issue where Expedition stops booting? Currently it has stopped with (initramfs) and doesn't go any further. Running with VM Workstation.


Accepted Solutions
L5 Sessionator

This usually happens when at booting, it discovers a corrupted partition and it can't proceed with the booting.

 

This seems to be an issue that has effected your Ubuntu machine. Have you recently powered off your ubuntu while working on it, or modified the partitions?

https://askubuntu.com/questions/137655/boot-drops-to-a-initramfs-prompts-busybox

View solution in original post


All Replies
L5 Sessionator

This usually happens when at booting, it discovers a corrupted partition and it can't proceed with the booting.

 

This seems to be an issue that has effected your Ubuntu machine. Have you recently powered off your ubuntu while working on it, or modified the partitions?

https://askubuntu.com/questions/137655/boot-drops-to-a-initramfs-prompts-busybox

View solution in original post

Highlighted
L2 Linker

Thanks! I haven't recently but it has in the past due  to laptop issues. I resolved the issue byt running fsck on the partition.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!