ACC Network Activity labels missing

Reply
Highlighted
L2 Linker

ACC Network Activity labels missing

I upgraded to 8.1.7 yesterday, and am seeing this today.firewall blank.JPG

Is it just me, or is this a known issue?

Highlighted
Cyber Elite

Re: ACC Network Activity labels missing

Did you give it a try with a different browser?

Highlighted
L2 Linker

Re: ACC Network Activity labels missing

I've tried IE11 and Edge(Chromium) seeing the same thing

Highlighted
L2 Linker

Re: ACC Network Activity labels missing

No issue on my PA running 8.1.7.

Just another I.T. guy
Highlighted
L2 Linker

Re: ACC Network Activity labels missing

I'm on a PA-220 that is also showing me as logged into 6 sessions from the same IP. I've not seen that happen before either.

Highlighted
Cyber Elite

Re: ACC Network Activity labels missing

Try to restart the management server process (and create a ts file prior to that if you want to verify with TAC support what went wrong here)

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!