Cannot access PAN Webgui

Reply
L4 Transporter

Cannot access PAN Webgui

Hello,

 

Recently we performed a decrypt change to allow website to bypass decryption.

Now no user can access the PAN Webgui https.

Tried in different browsers and from different machine but no change.

Connection to FW via putty session is fine. 

We have rebooted the device.

Kindly advise how to fix this issue.

Webpage.jpg

 


Accepted Solutions
Cyber Elite

@FarzanaMustafa,

Since you can't access the GUI the following instructions will all be for the CLI. 

 

View Last Config

You can view the last config version by running the command show config audit version <version-number>. You can get the version number by tabing and viewing all of the versions stored on your system. 

 

Load Last Config

In configure mode in the CLI you can load a specific version by running the command load config version <version-number> and then doing a commit to get it back to before you made whatever change messed with the GUI access. 

 

View solution in original post


All Replies
L4 Transporter

Please try to connect with port 4443 - e.g. if you're using globalprotect satellite, port 443 is used for other processes

Best Regards
Chacko
Cyber Elite

@FarzanaMustafa,

Are you connecting to the dedicated OOB management interface or do you have a management profile assigned to the interface to allow GUI access? 

L4 Transporter

Hi @BPry

 

I am trying to view last commit as that is when the issue happened and would like to try to revert back to see if that changes anything.

 

When you submit a change (COMMIT) and it updates those changes you made (say add in URL to allow whitelist) doesn’t it keep that as a config change? 
So if you view the list of commits you can see each change and when it occurred? Then you can pick that minor change to revert back to (attached screenshot) 

Or do you have to save each config change manually? 

Cyber Elite

@FarzanaMustafa,

Since you can't access the GUI the following instructions will all be for the CLI. 

 

View Last Config

You can view the last config version by running the command show config audit version <version-number>. You can get the version number by tabing and viewing all of the versions stored on your system. 

 

Load Last Config

In configure mode in the CLI you can load a specific version by running the command load config version <version-number> and then doing a commit to get it back to before you made whatever change messed with the GUI access. 

 

View solution in original post

Cyber Elite

Hello,

Also try to use a different browser. Its weird but works sometimes.

 

Regards,

L1 Bithead

I would also try running the browser in Firewall (Private) or Chrome (Incognito) mode.

 

Regards ... Leslie

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!