Captive portal not working in Chrome and Edge after updating to PAN OS 10.1.2

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Please sign in to see details of an important advisory in our Customer Advisories area.

Captive portal not working in Chrome and Edge after updating to PAN OS 10.1.2

L4 Transporter

Hi All,

 

I have an issue where captive portal isn't working in Chrome 92.0.4515-159 and Edge 92.0.902.84 after updating to PAN OS 10.1.2. Captive portal is still working in IE 11 and Firefox 91.0.2 though.

 

Receiving the below error in Chrome and a similar error in Edge:

CaptivePortal.PNG

Has anyone come across this issue? It seems as though it may be a bug? Any ideas?

18 REPLIES 18

I tried to run this command several times. I still get no results and I keep seeing the same screen on chrome

Best Regards,
Withiney R. Melo | Sr Cybersecurity Engineer | PCNSC | PCNSE | CYBERFORCE: Guardian#120 | PSE Strata | https://www.linkedin.com/in/wmelo/
Shift: Monday to Friday 09:00 a.m. - 12:00 p.m. | 02:00 p.m. - 05:00 p.m. (GMT -03:00 Brazil)

Hi @wwww88889999  What Pan-OS version you are using

The firewalls were running on 10.0.8-h4, but I upgraded them to 10.1.3 to see if it could fix the issue. And so far, I keep seeing that screen on both Chrome and Edge. Now they're running on 10.1.3

Best Regards,
Withiney R. Melo | Sr Cybersecurity Engineer | PCNSC | PCNSE | CYBERFORCE: Guardian#120 | PSE Strata | https://www.linkedin.com/in/wmelo/
Shift: Monday to Friday 09:00 a.m. - 12:00 p.m. | 02:00 p.m. - 05:00 p.m. (GMT -03:00 Brazil)

L0 Member

Hi guys,

In my firewall (PA-850, version 10.0.8-h4, the command looks like this: set deviceconfig setting captive-portal disable-token yes

So, does the disable-token parameter have to be no or yes for the captive portal to work in a browser like Google Chrome?

 

configure showconfigure show

 

  • 14474 Views
  • 18 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!