Firewall GUI Not access and configuration got deleted automatically.

Reply
Highlighted
L4 Transporter

Firewall GUI Not access and configuration got deleted automatically.

Hi friends,

Not able to access the Palo Alto Firewall GUI from Management Interface and Lan interface also. No Ethernet indication (Light) showing on All Interface. MGT interface showing up but not able to take the GUI access, so taken access through SSH and check the configuration. but no configuration found in palo alto which means configuration automatically got deleted.  please suggest.

Regards

Satish

Highlighted
L6 Presenter

better to move that to discussion side instead of Devcenter

Did you try to access with console cable ?

Highlighted
L4 Transporter

Hi Panos,

Thanks for reply. yap i am able to taken access through SSH and check the configuration. but no configuration found in palo alto which means configuration automatically got deleted. please suggest.

Regards

Satish

Highlighted
L6 Presenter

when you look show jobs all do you see anyhting ?

Highlighted
L4 Transporter

Hi PanOS,

No

Regards

Satish

Highlighted
L6 Presenter

did you check sts is green on device ?

have you got a config backup ?

did you try to reboot

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!