HA Pair Config Sync issue

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

HA Pair Config Sync issue

L2 Linker

When we try to manually Sync the Active/Passive. HA Pair has local config sync error. This error is trying to sync the config between the two devices, but it's trying to sync local config (ie. management config) and not policies. I don't believe it should be trying to sync things like management ip's, hostname etc..

 

I need the expert's advise on this issue. Any helps are highly appreciated.

2 REPLIES 2

Cyber Elite
Cyber Elite

I usually save my configuration, then export my config from the primary FW.

Then I import the config into the backup FW, and then correct the hostname, the HA configuration, and the mgmt IP.

This ensures I have 100% complete policy configuration, and then I commit on the backup.

Has always worked for me.

 

Help the community: Like helpful comments and mark solutions

Cyber Elite
Cyber Elite

Hello,

If this is the first sync, then follow @SteveCantwell advice. I've seen this a few times myself.

Regards,

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!