Interface 'configured but down'

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Interface 'configured but down'

L1 Bithead

Hello,

 

I have used interfaces in the past on a PA 3020 that were later disconnected. Those interfaces are still indicated in bright red with the message 'configured but down', including speed/duplex even though nothing is physically connected. 

 

As this is distracting, is it possible to reset each to simply grey and "not configured"?

 

Thanks

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

L6 Presenter

Thank you for the post @landoa

 

You can do it by following this KB: https://knowledgebase.paloaltonetworks.com/KCSArticleDetail?id=kA10g000000Cm2CCAS

 

Kind Regards

Pavel

Help the community: Like helpful comments and mark solutions.

View solution in original post

2 REPLIES 2

L6 Presenter

Thank you for the post @landoa

 

You can do it by following this KB: https://knowledgebase.paloaltonetworks.com/KCSArticleDetail?id=kA10g000000Cm2CCAS

 

Kind Regards

Pavel

Help the community: Like helpful comments and mark solutions.

L1 Bithead

Dear Pavel,

 

That worked, thank you!

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!