Microsoft blogs page cannot be loaded though paloalto

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Microsoft blogs page cannot be loaded though paloalto

L1 Bithead

Hi,

 

I have constructed Palo Alto on Azure and now all connections are allowed to connect.

However it seems Palo Alto blocks below website.

 

https://blogs.technet.microsoft.com/

 

I already checked I can access without palo alto and i think it is the cause of this issue.

I think I should contact support but i am unable to create my support account. 

 

It would be helpful if somebody knows here how to solve this issue..キャプチャ.JPG

1 REPLY 1

Cyber Elite
Cyber Elite

do you see anything in the traffic logs?

Is ssl decryption enabled or not?

 

have you tried collecting packet captures/global counters to see if you can pinpoint where the connection is failing ? https://live.paloaltonetworks.com/t5/Featured-Articles/Getting-Started-Packet-capture/ta-p/72069

Tom Piens
PANgurus - Strata specialist; config reviews, policy optimization
  • 1489 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes
  • 101 Subscriptions
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!