Missing config after panorama upgrade

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Missing config after panorama upgrade

Hi,

 

we had a problem upgrading our panorama long time ago, after upgrade to 7.0 x we lost some config (URL filtering profiles, Custom url category, application filters), so we had to add all these config by hand

 

Yesterday we upgrade again the PA from 7.0.x to 7.1.10 and the problem happened again, we have lost some part of configs (one prerule, any URL filtering cateogry...)....

 

Why are we missing config when we upgrade Panorama??? any bug or thing we arent doing correctly??

1 REPLY 1

Cyber Elite
Cyber Elite

@Es_tecsupportsecurity,

I would open a support case with TAC and see if they can't identify what is going on. You shouldn't lose any part of your config from an upgrade at all, without knowing your exact process we can't really say if what you did was wrong per say. I don't know of any bugs in Panorama that would cause part of your config to drop off. 

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!