Override Template sub-interface in a Stack

Reply
Highlighted
L4 Transporter

Override Template sub-interface in a Stack

I am creating a template interface with several subinterfaces.  IP is handled by a variable.  What I am attempting to do is to override the template setting so I can add the zone in the Stack and not in the Template.  This way I can create a global zone template that can be used on my stack interfaces.  Here is the problem.  When I override a subinterface, it deletes every other subinterface in the stack.  See below.

 

Template

template.PNG

 

Stack before override

stackBefore.PNG

 

Stack after override

stackAfter.PNG

 


Accepted Solutions
Highlighted
L4 Transporter

This appears to be fixed in 9.0.1!  I don't know about 9.0 as I skipped it during the upgrade from 8.1.7.  I sure hope this gets fixed in the 8.1 code train as I'm not ready to run my PROD environment on 9.0 yet.

 

override9.0Fixed.PNG

 

View solution in original post


All Replies
Highlighted
Cyber Elite

@jeremy.larsen 

(Unfortunately) if you override a sub interface in a template stack the whole interface will be overridden and everything configured on this physical interface will be deleted and only the configuration in the stack is applied - this means you cannot override a single sub interface...

Highlighted
L4 Transporter

My problem is that I can only override a single subinterface.  The rest get deleted in terms of the stack.  I have a ticket open and it sounds like this is a known issue.  I will update this thread once I get confirmation.  If this doesn't work, it defeats the purpose of having stack overrides if you have more than 1 subinterface (kinda the point of subinterfaces).

Highlighted
Cyber Elite


@jeremy.larsen wrote:

 I have a ticket open and it sounds like this is a known issue.  I will update this thread once I get confirmation.


So far I thought this is a limitation and not an issue ... great if there is a chance that this will be fixed (without a feature request)

Highlighted
L4 Transporter

This appears to be fixed in 9.0.1!  I don't know about 9.0 as I skipped it during the upgrade from 8.1.7.  I sure hope this gets fixed in the 8.1 code train as I'm not ready to run my PROD environment on 9.0 yet.

 

override9.0Fixed.PNG

 

View solution in original post

Highlighted
L1 Bithead

It seems that this has yet to be fixed even in 8.1.12

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!