PAN Issue ID 172132 QoS Fails to run on a tunnel interface

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Please sign in to see details of an important advisory in our Customer Advisories area.

PAN Issue ID 172132 QoS Fails to run on a tunnel interface

L1 Bithead

Just upgraded Panorama to 10.1.8. and I want to bring by firewalls up to the same OS, but I see in the release notes that there is a known issue with QoS failing to run on tunnel interfaces. Can anyone tell me if there's a workaround or when this might be fixed? We run QoS on many tunnel interfaces and this is a deal-breaker as far as upgrading to 10.1.8. I'm also seeing little information on this issue. Does anyone know of any more detail or when it might be fixed?

 

TIA

K

1 REPLY 1

Community Team Member

Hi @KenKrause ,

 

Do you know what the issue ID is? You can check out the PAN-OS release notes. Each release has notes of known and addressed issues. 

LIVEcommunity team member
Stay Secure,
Jay
Don't forget to Like items if a post is helpful to you!

Please help out other users and “Accept as Solution” if a post helps solve your problem !

Read more about how and why to accept solutions.
  • 1005 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!