pan os 10.2.4 advanced routing engine static route issues, a bug?

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

pan os 10.2.4 advanced routing engine static route issues, a bug?

L3 Networker

Hi guys,

 

I have logged the case with palo alto with 'no issues found' response I would like to ask if anyone can kindly test for me

 

I have converted to an advanced routing engine (pan os 10.2.4) conversion when fine, no issues, green light upon conversion results 

 

all my static routes stopped  working after that, they are like being ignored 

 

every static route entry (exiting and new) now has this strange line in the wizard  

 

"vrf.entry.*.routing table.ip.static route.entry.*.bfd.profile"

 

I think it's a bug, can anybody please try to create a single route, do you see that line as well in the new route creation box?

 

"vrf.entry.*.routing table.ip.static route.entry.*.bfd.profile"

 

thank you for any help

see an example attached

1 REPLY 1

L3 Networker

Ok, not sure if anything was actually tested on palo side, but upgrading to pas-os 11 and then to the advanced routing engine did do it correctly, no more line "vrf.entry.*.routing table.ip.static route.entry.*.bfd.profile" present and the static routes work fine

  • 999 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!