Panorama with virtual system

Reply
L1 Bithead

Panorama with virtual system

The issue is when we try to connect the firewall “with four virtual systems” to panorama, not all zones imported on the panorama.

Zones working fine with two virtual systems and not imported all zones on the other.

If we try to create it manually on panorama there is an operation failed to tell us the zone is already in use.

We try to delete the firewall from panorama and try to connect it also but the issue still the same.

We try to delete zone from panorama cli but the object doesn’t exist and when we try to set zone cli tells us zone is exists.

L2 Linker

Hi,

 

Can you show me the outputs and screenshots of issue or error while deleting the zones?

 

By any chance is there any version or reachability issue.

 

Best Regards,

Suresh

 

L1 Bithead

Hi Suresh,

del.PNG

No issue in reachability

L2 Linker

Hi,

 

Can you try as per below KB 

 

https://knowledgebase.paloaltonetworks.com/KCSArticleDetail?id=kA10g000000ClffCAC

 

Regards,

Suresh

 

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!