Problem with MS Exchange 2016

Reply
L4 Transporter

Problem with MS Exchange 2016

hello

we have EXCHANGE server at TRUST zone.When we try to make SSL inbound inspection to this server active sync does not work and even when we try to open OWA via browser we get an error

 ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
 

Is there any idea where can be the problem?

Highlighted
Cyber Elite

Re: Problem with MS Exchange 2016

Hello,

Is this when you are browsing to OWA from a system on the trust network or from untrust and its getting nated? Also do you have inbound SSL inspection enabled?

 

Please advise,

Highlighted
Cyber Elite

Re: Problem with MS Exchange 2016

@Radmin_85,

Generally a good indication that the Exchange server and the Decryption Profile aren't on the same page. 

Highlighted
L4 Transporter

Re: Problem with MS Exchange 2016

As you see from screenshot it is intrazone traffic. But it was resetted  from server side.what you mean whether it ssl inspection is enabled?Screenshot_5.png

Highlighted
L4 Transporter

Re: Problem with MS Exchange 2016

The certificate is from Go daddy -Wild certificate

But it happens only with MS EXCHANGE SERVER

We have other web servers.It is ok with them

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!