Special Character in domain name
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Special Character in domain name

L0 Member

Hi,

I have a domain with special character "&" in the NetBios domain name. In the FQDN name this character has been substituted by "e".

By user-identification, PAN discover the users, but some have the "&" character in domain name and some have "e" character in domain name. Then the user's identification doesn't operate well. There is a workaround for this problem ?

Thanks.

LA

4 REPLIES 4

L4 Transporter

Hi LA

Are you usungt latest 6.0.3 PAN OS and latest UIA ?

Regards

SLawek

L5 Sessionator

Hello lauro7,

The special characters not getting handled appropriately was a known issue is fixed in 6.0.3. You can verify the release notes of it as well by 62763

Above is an excerpt from 6.0.3 PAN-OS release notes.

Hope that helps!

Thanks and regards,

Kunal Adak

I am using PANOS 5.0.11 agent-less.

LA

Hi

So... as me and kadak wrote You have to upgarde to latest PAN build or change domain name :smileywink:

Regards

Slawek

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!