Various Commands on CLI returning Unknown

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Various Commands on CLI returning Unknown

L1 Bithead

Anyone know why various commands such as "debug" would return "Unknown Command" on the CLI? 

Is this possibly due to my permissions on Panorama? These commands are relatively common and are even referenced in palo KB articles but they don't seem to work for me 😕  

1 REPLY 1

Cyber Elite
Cyber Elite

Hello @ArmandoCubias

 

based on what you described this looks like a permission issue. Either your account has read-only role or it has a custom role with an admin role attached that has CLI restrictions. Typically if you type "debug" and hit enter you will get invalid syntax error. If you get unknown command error instead, this indicates a permission issue. You will have to talk to your Panorama admin to confirm your account role.

 

Kind Regards

Pavel

Help the community: Like helpful comments and mark solutions.
  • 462 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes
  • 101 Subscriptions
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!