WildFire logs not consistent

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

WildFire logs not consistent

L5 Sessionator

I'm having problems with Wildfire logs on one device (PAN-OS 6.1.6). In Data Filtering logs I can see many files being either uploaded to WF or skipped recently. But in WF logs I only see some old files marked as 'malicious'. I don't have any filter set. I also checked logs via CLI and the result is the same: just some old files marked as malicious. I also checked logs on online WF portal for this device and i have a 3rd version of logs: there are all the old events already seen in WF logs, there are also some recent logs marked as benign and grayware. But even here there are many events missing.

 

So basically i have incosistent logs in WF online portal, WF logs on device and Data Filtering logs on device.

 

I have checked WF registration and it's fine. I've also checked traffic logs for WF uploads and I see many succesful sessions.

 

Anyone had similar problem?

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

L2 Linker

Did you make sure you have "Report benign files" option enabled under Device>Setup>Wildfire?

View solution in original post

2 REPLIES 2

L2 Linker

Did you make sure you have "Report benign files" option enabled under Device>Setup>Wildfire?

Ok, that explains almost empty WF logs on device. Thanx.

 

But I'm still missing a lot of WF entries on online WF portal.

 

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!