GUI issues after upgrading to 6.0.1

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

GUI issues after upgrading to 6.0.1

L3 Networker

During GP deployment issues with GUI were noticed for some upgrades (this specific example from 5.2.8 -> 6.0.1,  Windows 10):

bad.jpeg

It looks really squeezed and messed up. Just for the sake of example, normal view:

 

ok.jpeg

 

It is not behaving always this way, but there are multiple cases where this has been seen.

 

This may require deeper digging to troubleshoot properly, but has anyone seen the same and maybe there's already reports or even ETA for the fix known?

 

Edit: The same was noticed on the new install with 6.0.1 and reinstall did not help - so it seems like an 6.0.1 issue in general.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Cyber Elite
Cyber Elite

@nikoo,

I don't have a ETA for a fix, but this is a well known issue. There's various issues with scaling that you'll see across different devices with the 6.0 branch at the moment. 

View solution in original post

1 REPLY 1

Cyber Elite
Cyber Elite

@nikoo,

I don't have a ETA for a fix, but this is a well known issue. There's various issues with scaling that you'll see across different devices with the 6.0 branch at the moment. 

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!