Valid web cert being flagged as invalid

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Valid web cert being flagged as invalid

L0 Member

Hi, has anyone ever run into an issue with a website's cert being flagged as invalid in the browser when connected to VPN? The website's cert is valid and everything works normally when not connected to VPN. Any input would be appreciated. 

 

Thanks

3 REPLIES 3

L4 Transporter

Do you have SSL decryption enabled on the VPN zone? Meaning the PA is decrypting the VPN traffic and substituting its own cert in the connection.

Hi Adrian, thanks for responding. I'm unsure of the configuration, but I'll take a look at that setting.

L4 Transporter

Check the Decryption policies under Policies->Decryption.

 

Also, take a test website and look at the cert from outside the network/internally where you are not having the problem - method varies by browser but generally click the lock icon and then click view certificate details. Then do the same from the vpn and look specifically at the "Issuer" field and copy that data/compare it to the working example. Then go to the PA under Device->Certificate Management->Certificates and see if you have a certificate with the "Forward Trust" and "Trusted Root" usage, and with a "Subject" that matches the "Issuer" previously seen on the VPN.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!