Log Collection log forwarding agent is active but not connected

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Log Collection log forwarding agent is active but not connected

L1 Bithead

Can someone please assist with troubleshooting articles? 

 

 

admin@KXX-FW-01(active)> show logging-status

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Type Last Log Created Last Log Fwded Last Seq Num Fwded Last Seq Num Acked Total Logs Fwded
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
> CMS 0
Not Sending to CMS 0
> CMS 1
Not Sending to CMS 1

>Log Collector
'Log Collection log forwarding agent' is active but not connected


config 2023/08/24 16:49:51 2023/08/24 16:49:55 176 176 63
system 2023/08/29 09:51:11 2023/08/31 09:39:33 3957174 3957164 294289
threat 2023/08/29 09:37:49 2023/08/31 09:39:33 498768555 498768545 78369055
traffic 2023/08/29 20:30:26 2023/08/31 09:37:54 2511314156 2509930212 1096494689
hipmatch Not Available Not Available 0 0 0
gtp-tunnel Not Available Not Available 0 0 0
userid 2023/08/29 15:33:14 2023/08/31 09:39:33 6807823 6807813 2369572
iptag Not Available Not Available 0 0 0
auth Not Available Not Available 0 0 0
sctp Not Available Not Available 0 0 0
globalprotect Not Available Not Available 0 0 0


admin@KXX-FW-01(active)> show log-collector preference-list

Log Collector Preference List
Forward to all: No
Serial Number: 000XXXXX45 IP Address: 192.168.24.58 IPV6 Address: unknown

Nazar
2 accepted solutions

Accepted Solutions

Cyber Elite
Cyber Elite

Hello @nazddk

 

thanks for the post.

 

As a first step, I would restart management and log receiver processes:

 

debug software restart process management-server
debug software restart process log-receiver

 

If it still does not work after processes restart, could you check logs from CLI: less mp-log logrcvr.log to see there is any error?

 

Kind Regards

Pavel

Help the community: Like helpful comments and mark solutions.

View solution in original post

2 REPLIES 2

Cyber Elite
Cyber Elite

Hello @nazddk

 

thanks for the post.

 

As a first step, I would restart management and log receiver processes:

 

debug software restart process management-server
debug software restart process log-receiver

 

If it still does not work after processes restart, could you check logs from CLI: less mp-log logrcvr.log to see there is any error?

 

Kind Regards

Pavel

Help the community: Like helpful comments and mark solutions.

Thank you @PavelK 

Nazar
  • 2 accepted solutions
  • 1137 Views
  • 2 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!