Not seeing IP addresses in User ID Agent

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Not seeing IP addresses in User ID Agent

L0 Member

Have user ID agent loaded on AD server and all shows connected, but in Monitoring I see no users or IP addresses

1 REPLY 1

Community Team Member

Hi @lcagnassola ,

 

Hard to say what the problem is without additional information.

Are the minimum required events being logged ?

Which user mapping method are you using ( e.g. WMI / Server Monitoring) ?

Are the required permissions set correctly ?

 

This is probably a good place to start checking your config:

Create a Dedicated Service Account for the User-ID Agent 

Configure the Windows User-ID Agent for User Mapping 

 

Kind regards,

-Kim.

LIVEcommunity team member, CISSP
Cheers,
Kiwi
Please help out other users and “Accept as Solution” if a post helps solve your problem !

Read more about how and why to accept solutions.
  • 172 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes
  • 38 Subscriptions
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!