Web GUI is not working in chrome and mozilla, but working in microsoft edge

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Please sign in to see details of an important advisory in our Customer Advisories area.

Web GUI is not working in chrome and mozilla, but working in microsoft edge

L0 Member

Hi team,

Starting today, accessing the firewall login via HTTPS is generating an error on both Chrome and Mozilla browser

WagnerSam_0-1700736859786.png

But in Edge its working firewall

WagnerSam_1-1700737146765.png

I kindly request your assistance with this issue.

 

with regards,

Wagner Sam

Network Security Engineer

 

 

7 REPLIES 7

Hi @aleksandar.astardzhiev ,

 

I have already followed that particular document and configured the TLS version from min- 1.0 to max-1.2.

L3 Networker

Can you provide you SSL certificate of specify what is used under your Key Usage in the certificate?

 

I have already set to 1.2 the maximum but it still does not work in chrome , has anyone been able to solve it?

L1 Bithead

the commands don't work in MacOS 😕

L1 Bithead
  • 1046 Views
  • 7 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!