Missing license after upgrade to 10.1.8

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Missing license after upgrade to 10.1.8

L1 Bithead

After upgrading Panorama (virtual machine) from 10.1.3-h1 to 10.1.8 the license for 100 devices is back to 25 devices. In support portal assets, the device is registered with 'Device Management License qty. 100', but still when 'request license fetch', the device still says on 25.

 

Since we have 30+ devices managed by Panorama, I now get the following error message when logging in and I'm unable to commit changes to panorama.

panorama-license-error.png

Anyone experienced this before?

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

L1 Bithead

Got this solved by our ASC just now. Solution was to delete the old 25-device license in CLI and restart management process.

View solution in original post

1 REPLY 1

L1 Bithead

Got this solved by our ASC just now. Solution was to delete the old 25-device license in CLI and restart management process.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!