api error illegal paramater

Reply
Highlighted
L2 Linker

api error illegal paramater

Hi all,

          I have just started to working on API and following documentation from this site.

http://api-lab.paloaltonetworks.com/keygen.html

 

Sent my first request to the firewall but response came as op: "URLError: code: 400 reason: Illegal parameter [request]" (attached screenshot for reference). Can anyone tell me what is the error message mean or what I need to do to resolve the issue.

2020-04-25 19_43_53-API Key Generation — panos-xml-api-rtd 1.3 documentation.png

 

-

 

 

 

Highlighted
L2 Linker

@RamBalaji  if you still have not figured this issue its because in Windows you need to use " "  not ' ' so 'show clock' will not work you need to do "show clock"

Highlighted
L2 Linker

Thanks for the response, I will check it. Currently my hypervisor is down, will update the outcome soon.

 

Thanks again.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!