XSOAR - Microsoft Integrations - Authentication - Office365 Mail not authenticating

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Please sign in to see details of an important advisory in our Customer Advisories area.

XSOAR - Microsoft Integrations - Authentication - Office365 Mail not authenticating

L1 Bithead

Hi all!

 

Thanks a lot in advanced for your help.

 

We are trying to connect to a mail server using the newest release of the Microsoft Exchange Integration.

 

We've followed the instructions detailed here: https://xsoar.pan.dev/docs/reference/articles/microsoft-integrations---authentication#self-deployed-...

Both, using the Cortex XSOAR Application and the Self Deployed but still we are receiving this error:

 

MicrosoftTeams-image.png

 

Outlook.png

Any clue on what could be going on?

 

BR,

Fernando

  

 

 

2 REPLIES 2

L4 Transporter

Hi @foteromartinez,

 

For Self-deployed integration, did you also check the below box?

gyldz_0-1691152286568.png

 

Hi!

 

Sorry for the delay in the response. We've tried everything, we've also code a test with an alternative regarding the login preocess and it seems to be something related with the configuration of azure and not related with XSOAR...

 

BR,

Fer

  • 950 Views
  • 2 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!